Πήτερ Δούσκαλης

Περισσότερο

Ο Πήτερ είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Olympism For Humanity, Alliance (O4H). Συμμετέχει ως μουσικός εκπρόσωπος, εικονολήπτης - επεξεργασία βίντεο, διερμηνέας και συνιδρυτής του πρότζεκτ Accessible Cypriot Education (ACE) που σκοπεύει να βελτιώνει προαστιακά σχολεία στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρότζεκτ ACE παρακαλώ επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα www.accessiblecyprioteducation.org.

 

Επίσης ήταν Πρόεδρος του μουσικού προγράμματος Guitars Not Guns στην Νέα Υόρκη. Guitars Not Guns είναι ένα φιλανθρωπικό μουσικό πρόγραμμα που προσφέρει δωρεάν κιθάρες και μαθήματα κιθάρας στα αδικημένα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.guitarsnotguns.org.

Επίσης είναι εθελοντής ως μεταφράστης του TED στο OTP πρότζεκτ όπου συνεισφέρει μεταφράσεις των TED βίντεων από Αλλγικά στα Ελληνικά και Ελληνικά στα Αγγλικά. Μπορείτε να δείτε βίντεα παρακάτω. Είναι επίσης διαθέσιμος για μεταφραστικές υπηρεσίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε  το προφίλ του στην ιστοσελίδα του TED.